Kako staviti print na majice u kućnoj radinosti

Kako staviti print na majice u kućnoj radinosti

Majice s printom već su neko vrijeme u modi, te se sad već može reći da nijedan ormar nije potpun bez barem jedne cool majice s natpisom. Majice s natpisom vrlo su popularne jer njima možemo dati nekakvu izjavu, pokazati svoje mišljenje, ukus u glazbi, književnosti, itd. Ali mnogi ne mogu naći onu savršenu majicu koja bi jasno pokazala baš njihovu osobnost. Ako se i vi nalazite u toj skupini, ne očajavajte. Print na majice možete napraviti i u kućnoj radinosti! Evo kratkog vodiča koji će vam pomoći izraditi savršenu majicu koja će se slagati uz vašu osobnost i stil!

Za staviti print na majice potrebno vam je nekoliko stvari. Kao prvo, potrebna vam je jedna kvalitetna majica. Najbolje je odabrati pamučnu majicu jer će se na njoj print najbolje uhvatiti. Nadalje, poželjno je da je majica svijetle boje a print tamne. Osim majice, potreban vam je i dizajn koji želite staviti kao print na majice. Uz to, trebat će vam i aceton, pamučna krpica, žlica te pik traka.

Prije svega, dizajn printa ispišite na običan komad papira. Majicu postavite na ravan stol ili dasku za peglanje te pripazite da je ona dobro raširena i izglađena. Dizajn koji ste ispisali postavite licem prema dolje na majicu te rubove papira učvrstite pik trakom. Nakon toga uzmite pamučnu krpicu ili komad vate te acetonom lagano i nježno premažite papir. Dio na kojem je ispisan dizajn koji želite prenijeti na majicu mora biti natopljen acetonom, ali pripazite da pritom ne uništite papir. Najbolje je aceton nanositi tapkanjem. Nakon toga kako bi se print na majice primio još bolje, uzmite običnu žlicu te lagano povlačite preko papira. Nakon nekog vremena ćete moći primijetiti da se papir lagano odljepljuje. Nježno ga odlijepite do kraja.

Čestitamo! Sada znate kako sami stavljati print na majice!