Zanimljive dječje sobe današnjice

Zanimljive dječje sobe današnjice

Kad su u pitanju dječje sobe, volim smirujuću i čistu atmosferu. Također mi se sviđa ideja da fotografiram dječje životinje u dječjoj sobi, to je upravo onoliko slatkoće dok se i dalje osjećam pomalo odraslo. 

Veliki sam obožavatelj tekstila s Bliskog istoka i jako mi se sviđa lagana kombinacija perzijskog tepiha u boji slatkiša za dječje sobe, jer se one kasnije lako prilagode dok dijete raste.

Zanimljivo svjetlo preko krevetića zaista daje ton sobi i volim da vilinska svjetla vise s polica, dodaju dašak topline i udobnosti u dječje sobe – što je točno onako kako bi se trebala osjećati svaka beba ili dijete u svojoj sobi. Volim da su podovi i zidovi svijetli. Postoji tema o plavoj, bijeloj i sivoj boji koja je fantastična jer odgovara maloj bebi, ali je prikladna i za malu djecu. Ove godine ponovno preuređujemo dječje sobe za svoje dječake i crpimo inspiraciju od kud god je moguće. Planiram upotrijebiti lagani laminatni pod i odlučiti se za svijetle zidove, kontrastirajući ih šarenim dodacima. Mislim da je, kada je riječ o dječjim interijerima, u redu poželjeti ići moderno, ali važno je osigurati da soba odražava osobnost vašeg djeteta i da je istovremeno zabavna i mlada.

Obožavam dječje sobe koje su jednostavne, svijetle i sretne – od čistih bijelih zidova, Ilustracija na zidovima, do ugodne stolice s pokrivačem za hranjenje ili maženje, moja je zamisao o prekrasnoj sobi. Obožavam ormar u modernom stilu s prikazom igračaka i zabavnih umjetničkih djela. Također nudi korisno rješenje za pohranu svih onih sitnica koje stalno treba pospremiti. Kad ću ponovno uređivati ​​dječju sobu, ovo je izgled koji me potpuno nadahnjuje. Savršeno je za djevojčicu ili dječaka i prostor u koji mogu i oni izrasti. Jedino što bi bilo dobro dodati je nešto što visi sa stropa. Bebe vole gledati prema gore, tako da u dječje sobe za bebe svakako treba staviti nešto viseće na strop.